Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


I allhelgonatid


Jag vill minnas
mina kära
omgiven av ljuset
i en av höstens
allra mest skimrande dagar

Jag vill tala
med mina kära
om livets gåta
och försoningen i döden

 




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-11-04 11:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag också vill detta.
2019-01-02

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt fint...ljuvlig bild...
2018-12-18

  anits VIP
Vackert och finstämt skaldat!
2018-11-19

  Anya VIP
Vackert med starkt slut. Jaa kan man acceptera och försonas har man nått långt...tänker jag.
2018-11-06

    Dan Myrbeck
Finstämt om allhelgonahelgen.
2018-11-05

  Respons VIP
Allhelgonas kärnbudskap!
2018-11-05

  Chawa VIP
Kärleksfullt, tröstande och mycket vackert! Härligt foto också! Extra fin och nära blir känslan när naturen hjälper till i närvarostunden.
2018-11-05

  Lars Hedlin
En mycket vacker text!
2018-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Mjuk och fin text om livet och döden!
2018-11-05

  ULJO
Fint i själarnas tid
2018-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP