Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Priv,bildark


TIDSBARRIÄRER

Anledningen till att så många
oroar sig inför morgondagen,
fast den redan är här,
och i morgon redan förbi,
lär vara för att de inte hinner
med i tidens utveckling.

Det som skulle bli har redan
varit,
före fast efteråt,
men det var innan de visste
det.

Ingen kan vara för synsk att
förebåda allt som komma skall,
däremot vore det inte förmätet
begära att de kunde hålla sig
"Au jour" med sin tid.
och inte gå händelserna i förväg,
även om det redan hänt tidigare.

Historien upprepar sig alltid och
går i cykler.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2018-11-04 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP