Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är den typen av falska varningar och hot som polis uppmanar folk att inte ta på allvar,om de har rent mjöl i påsen.


FALSK POLIS PÅ NÄTET

När ni drabbas av denna sortens varning och hot på nätet,och ni har gott samvete till att inte överträtt vissa tabun,skall ni anmäla det till polisens rotel för It-bedrägerier.

Man låser er dator och anger en summa för att låsa upp densamma,samt anklagar vederbörande för att distribuerat barnpornografi på nätet,vilket kan ge upp emot fyra års fängelse.

Polisen är obekant med sådana arbetsmetoder den strider mot lagen och detta rör sig enbart om bedragare som fiskar efter napp,och ibland har de tur att en och annan ful fisk nappar och av rädsla betalar,men då gör den sig skyldig till inte bara barnpornografibrott,utan även för sponsring av it-bedrägerier.

De är fast i nätet på utpressare och kommer att få fortsätta betala på livstid för att inte avslöjas,
dessutom vågar de ju inte anmäla till polis med risk för att själva bli avslöjade.

Måhända är metoden inte så tokig ändå för att få bort lite fula fiskar i nätet,om det bara vore legalt tillvägagångssätt utfärdat av rikspolisstyrelsen.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 518 gånger
Publicerad 2018-11-04 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP