Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOMAS

plötsligt blev hösten kallare

mörkare än förut

polarens jordevandring

fick ett så tragiskt slut

sextio fyllda fick han

avsluta kampen här

så många fina minnen

lyser varhelst jag är

 

LARZ GUSTAFSSON 4/11 2018

 

2/12 1957 - 28/9 2018

https://www.youtube.com/watch?v=-UGk3C7I6ok

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2018-11-04 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP