Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nationens frälsning.


nr.2 i samhället.

 

 

Klövern är alltid grön, men inte på fyra löv.

Lär dig att passera genom regnet,

För att det inte alltid kommer att vara solen i ditt liv.

Tvåårsregeln kan inte gå längre än livet,

Bara politiker har sådana patent garanterade för åtalet.

 

Barnen och nykomlingarna, som har gjort det till ett tillbehör för att publicera politiska spel, har blivit till liv som en del av turneringen…

 

 

Lär dig hur ordet kommer att återvända till vad som finns kvar med omslaget, eftersom moderns fred och hand inte kommer att skryta av dig och ryggraden för att växa upp och vara rättvis i ditt liv.

 

Föräldralös kommer du att leva utan lite andlig humor någonstans.

Detta är partiets liv och bli glad att du har det, för att det blir ännu värre.

 

Men när du upptäcker skogens mörker och huvudet på saker i huvudet, kommer du att återfå det upptäckta läkemedlet, halmlinnen och sinnesro.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2018-11-05 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP