Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksförklaring till min Fru Nathalie. Giftermål 3/11-18


Kärleksförklaring

Jag drömde en dröm
där vi två blir en.

Jag drömde att jag fann trygghet.

Inramad av trädtoppar, bortom en natthimmel och svarta hål.
Så långt ifrån men ändå så nära.

Tiden stannar.

Som en blomma växer du upp ur jorden
och du är det vackraste jag sett.
Som vildingar i en saga gömmer vi oss djupt in i skogen.
Omringade av allt levande förvandlar vi allt ont till gott.

Jag kröns till kung och du blir min drottning,
du och jag mot resten av världen.

Vi är luften, träden, löven som faller till marken och skapar liv.
"Det finns ingenting hos dig som jag inte älskar"

Jag visste inte att det fanns en sådan unik, målvedveten, pålitlig, vacker, smart och stark människa som du.

Du är min gudinna och du skapar min värld.
Det är något jag aldrig känt förut.

Jag drömde en dröm
där vi två blir en.

Vi färdas från stjärna till stjärna,
kretsar runt ett svart hål och det försöker dra in oss
istället ger det oss fart och nu är vi långt iväg.

Du har väckt mig till liv och drömmen blev till verklighet.
Ödet är i våra händer och jag vägrar släppa taget.

Nu och för evigt.




Fri vers av under
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-05 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

under