Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam & sårad

Vänner föralltid var ordet, vad hände?
Man sitter ner förvirrad och förstår inte vad som händer.
Ordet föralltid är utsuddat.
Det gör ont det är ett sår på insidan.
Men ingen ser, ingen vågar titta.
Jag ler på utsidan men inte på insidan där gråter jag.
Någon som betyder så mycket, finns inte där för en längre.
Det är bara du ensam och sårad




Fri vers av lyxpinglaa
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-06-15 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lyxpinglaa
lyxpinglaa