Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du har

Dina ögon lyser som stjärnorna på himmelen.
Dina läppar är lena som havet.
Dina tårar är som diamanter.
Det är du som får mig att le, det är du som får mig att skina som solen.
Det du har det har ingen annan, det är bara du som har.




Fri vers av lyxpinglaa
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-06-15 20:46



Bookmark and Share


  mb74
härligt,låter som äkta kärlek:)),bra
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

lyxpinglaa
lyxpinglaa