Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Priv arkivbild


MOTSATSTEORETIKERNS VISDOM. III

Vad i en motsatsteoretikers
erfarna ryggsäck döljer
av visdom,
är att tolka
allt i dess motsatser,
och utvärdera resultatet
efter en rigorös prövning.

Man komma då förstå att
den som säga sig vara
någonting,
bör bedömas utifrån dess
motsats,som är ingenting,
eftersom den som är
någonting,
inte behöver påtala det,
för det märker omgivningen,
så den som säger sig vara
någonting,
avslöjar helt enkelt sig själv
med att vara ingenting.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2018-11-07 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP