Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan se tågen från fönstret



Vi kan se tågen från fönstret på andra våningen
Det är bara de tända kupéerna som syns i mörkret långt borta
Första gången jag såg det hade vi inte bott där så länge
Det såg ut som svävande ljusklot
Marken var lika mörk som natthimlen
Det var samma kväll som jag sa att jag älskar din hund




Fri vers av Triptonin
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-07 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Triptonin
Triptonin