Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration. Tolerans utifrån någon annans villkor av Peter Stjerngrim


Tolerans

Toleransen har sin gräns
då olusten känns
då ryter man till
det går ej att sitta still




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-08 10:43



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
När lusten att dansa tar över-dansa i nu
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP