Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Foto : S.Wiking


MOTSATSTEORETIKERNAS VISDOM

Sådant ingen vill erkänna,
men ändå till sist nödgas
inse,ger i varje fall en viss
ro och trygghet i att veta
hur det förhåller sig,även
om det är en besvikelse.

Inte för att det bygger upp
förtroendet och tilliten för
människor,men det ger en
seriös anledning tolka in
motsatser,i allt som sägs.

Så nästa gång någon säger
att det blir solsken,
tolkar du det som att det
blir regn,
så du inte glömmer ta med
paraplyet.


*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2018-11-12 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP