Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett människoliv


vi är två bär på samma klänge
fastän avstånd skiljer
finns bandet mellan
kan känna dig bland tusen
det som outsägbart strålar

ingen har mött tystnaden
som lyser i våra ögon
ingen har sett rymder som våra


Vi är källan i skymningen
där rådjuret söker sin spegel

och skogsandar leker i gräs




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-13 13:16



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härligt du känner så, även om det mulet är vi inte fryser
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP