Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utan å inom.


\"eru fläng?? eru de??

eller låssas du va

märkvärdig

eller??

å inte gilla

fotboll å se nu ba

Sweddonia

Lost pga dig

flängo.

man måste

trooooo.\"

*

snuskbläddra

timmar senare när

apberget vandrat till

sin fina

GEMENSKAP

ser

han-den-det-hon

månen fatta eld

mellan flicklåren.

och ser du sådant

skickar tingsrätten

en särskild

domare med pipa

han

Förklarade aldrig

offsideregeln.

sjung.




Fri vers av jimjimblund
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-06-16 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jimjimblund
jimjimblund