Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med en integralkalkyl kan en yta mot oändligheten beräknas


Integralpoesi

Integralen oändligheten når
när asymptoten mot X axeln går




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-14 14:05



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Den vågräta eller lodräta?
2018-11-14

    ej medlem längre
Över det eviga ingen rår
ens det lilla man förstår
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP