Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du krossar sten

jag staplar ett berg

lägger mig på

edelweiss

så vi når




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-16 20:33



Bookmark and Share


    Max Poisé
Gillar att titeln blir en del av texten!
2018-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP