Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyrikfredag, mitt bidrag till Skrivarsidans tema idag


Dagens dikt

Min dikt idag

Friheten att ta vilka ord man vill
och göra till dikt och saga

utan att någon säger:

Du tänker fel,
du skriver fel.
DU ÄR FEL

Det är stort,
det är svårt
och
hur sjutusans faderullans
underbart som helst




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-16 12:05



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar dikt om att våga och leka med orden. Vem kan bedöma det vi skrivit? Det är en frihet att få välja vilka ord man vill och forma dem som lera till något unikt.
2018-11-21

    Max Poisé
Dagens fel :-)
2018-11-16

  Viksten
Du har helt rätt
2018-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP