Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föredetta

Det fanns en tid då allting hände
då livet levdes utav två
Det var under den tid, jag känslor kände
och universums bekymmer kändes små

Allt knoppades, jag hoppades, jag fylldes utav liv
Fjärran från all hjärtesorg och två älskades brutala kiv

var doft var ljuv, var ton helt unik från livets melodi
ingenting behålls som förr, inte ens huset vi bodde i

Var finns Du idag, hur mår Du nu, har du funnit en ny vän?
mitt hjärta värkte men lever bra nu, undrar bara vad som hände sen!

Vart tog du vägen, när jag farit med min flyttbuss för all tid
Blev det tomt? kommer Du ihåg mig?
Vad blev det av dig efter våran långdragna strid?

Jag bryr mig om Dig, jag vill veta om du saknat mig nån kväll?
eller färgas ditt minne om oss av evigt tjat och skäll?

Ingenting varar allting ändras och jag är ingen kärleksfe
allt jag har är ett bortglömt hjärta som jag nästan lärt mig leva me

Om du vår stjärna över Hven åter skåda
rara, minns mig, som ett minne blott
jag inget mer om ditt nya liv ska fråga
allt jag vill är att du får leva gott!




Fri vers av Elsalill
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-06-16 12:04



Bookmark and Share


  änglasjäl
De här fastnade jag för:)Fint!gripande..så av mig får du en femma!=)
2006-07-16

    Richard
Vacker och gripande.
Glöm gå vidare.
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Elsalill