Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅNGEN KAN ALDRIG TYSTAS!

sången kan aldrig tystas

sången och glädjetjutet

sången ska alltid lyckas

nuet är inte slutet

sången ska alltid spridas

genljuda världen över

det är en sång som väcker

väcker trots allt som söver

 

sångerskan som för tidigt

lämnat sitt land och jorden

utgav sig helt i striden

och skrädde aldrig orden

nu ska de tappra unga

sjunga om västsahara

låt skarpa tungor sjunga

ljuda till toner klara

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/11 2018

https://www.youtube.com/watch?v=cpnpyGAS374

 

https://www.youtube.com/watch?v=RkpVv2ifEXU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2018-11-21 16:51



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Fin text!
2018-11-22

    ej medlem längre
Trevligt text
2018-11-22

    ej medlem längre
Livets seger över döden
Sanningens seger över världens falskhet
2018-11-22

  Carola Viola Hedelius VIP
Underbar, den flyter på rakt igenom. Sången sjunger vidare =) Tack Gud
2018-11-22

  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt att höra själv läsa upp din dikt...
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP