Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.aftonbladet.se/a/217KBa?fbclid=IwAR0bh4SLcE_ZgFA4LIL_dX0w_jgwcIBKrUVPOeFnaOyNEdFHwH1haTcck7c


VIP diplomatisk varning både för föräldrar och elevers bästa

 

Vist det är BRA förbjuda från speciell skolla till elit skolla elever blir offer för alt som är dålig i moderna samhälle baserat på kriminalitet.

Samhället förtrycket börjar i skolla ner man blir falsk vänlig bemödad för den skor, eller märke väskor man har på sig, som man sades i fornålders tiden:

”det är kläderna som gör männen men inte till men människa.”

Hur många sexpartier ska eleverna göra för en päls, pennfodral eller jacka? Canada Goose och Moncler.för att motverka mobbning och statusjakt? hm...

De stigmatiserar elever och föräldrar som är mindre välbärgade och som kämpar och har delbar,  hushålighet.

Om, ”skollor har förbjudit dyra pennfodral och avrått lärare från att fråga elever vad de gjort under ledigheten ” de som har inte samma möjligheter.

Det är klart att skolla vill mycket diplomatisk varna föräldrarna vad är orsaken till barnens undergång på väg till vuxna liv. 

Eleverna prostituera sig och säljer knark för att få statusvaror produkter. Det är så enkelt med den lilla musen i handen beställa alt för att förstöra sig eleven, studenten för resten av livet.

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2018-11-21 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP