Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Adventsstjärnor i juni

Ångesten så gömd
eller kan du den se mån tro
som adventsstjärnor i juni
eller ekan ingen ids ro
som kön som ringlar lång
till flaskorna på rad
eller leendet som stelnat
på den som spelar glad
Ansikten så många
på känslan i vårt bröst
att den jämlikt drabbar alla
är den blekaste av tröst




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-21 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP