Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sårade egon

Sårade Egon
slåss med näbbar och klor
Missbedömer kraften
Hos den
Vars ego fått läggas åt sidan
För länge sen




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-10 10:07



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kort men upplyftande skrivet
Jaa densom har talang
Kan anspråkslöst
frikostigt ge bort
en del av den.
Medans medel
-måttan gör allt
för att blåsa
upp sig
själv?
;)

2024-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP