Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krossa feminismen!


MODEMANTRA

vi är på väg mot en venusstat

med allt detta genustjat

då vill jag verkligen hoppa av

och bilda en fri enklav

 

"vita kränkta män"

du har lärt dig ditt modemantra

men slagsida i debatten

får skeppet att kantra

 

vi är på väg mot en diktatur

och den vill jag ta mig ur

demokratin blir ett minne blott

då gäller total bojkott

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/11 2018

 

Nej till matriarkat!

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2018-11-22 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP