Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018.11.23 fredag. Äntligen skriver jag.


Livsresa

 

Livet är ett uppbrott från dödsmaskernas sammelsurium om rättfärdighet och sanning. Jag kunde gå och komma som jag ville, men nu är vansinnet det kärleksfullaste den bereste upptäcker i sin resväska. Som om allt vore sexualitet. Vi rör på oss, ja nu är vi på väg igen. Och jag som blivit så frusen av mig.

Låt oss fara mot forna dagar. Där allt var helt och rent till jul. Jag längtar, till det nya året som är flämtande nära nu, till min snara pensionsålder, och kanske till de galna samtalen på sockervaddsnivå med ställföreträdande Jesus på avdelningen. De samtalen som gjorde slut på mitt ordförråd och fick mig att tigga efter mening i valstugorna.

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-23 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP