Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Tony Eriksson


ISANDE ÅTERKOMST

bore bultar på och vill in

kopplar järngrepp, visar sin makt

iskylan slår hårt mot aladdin

borta är oktobers röda prakt

 

detta är november, mon ami

som slår in i hyreslägenhet

högst upp i ett punkthus i en stad

där man saknar solidaritet

 

barn av vågor

som ställt frågor

barn som smekts och

upplevt plågor

barn som varit

eld och lågor

värm varandra

med ord!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/11 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=DtIAR-QEfZE

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2018-11-23 22:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kölden är svår
innan vi mot våren går
Vi måste varandra värme ge
så att vi kan skratta älska och le

Fint fångat av dig

2018-11-24

    ej medlem längre
"Värm varandra med ord" kan behövas i en kall tid.
2018-11-24

  Fulbergarn
Bra skaldat
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP