Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH NÄR JAG KOMMIT DIT

 

OCH NÄR JAG KOMMIT DIT

SÅ SKA JAG ÄNTLIGEN BLI FRI

FRÅN MÄNNISKORNAS TJAT OM

ANARKI OCH TERAPI

OCH NÄR JAG KOMMIT DIT

SÅ ÄR DET DÄR JAG SKA FÖRBLI

DÅ ÄR ALLT DET JAG HADE HÄR

PÅ JORDEN HELT FÖRBI

 

LARZ GUSTAFSSON 24/11 2018

https://www.youtube.com/watch?v=VMdhIhRCNUY

 

 

 






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2018-11-24 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP