Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Arne Gustafsson, 1923-2012. I ljust minne bevarad.


PAPPA

 

DU SKA INTE TRO ATT JAG INTE TÄNKER

ALLA HAR SITT SÄTT, MOR

DU SKA INTE TRO ATT JAG INTE SÖRJER

FAST JAG ÄR STÖDDIG OCH STOR

OCH JAG VILLE DELA NATURPROGRAMMEN

MEN HAN FINNS INTE DÄR

DU SKA INTE TRO ATT JAG INTE TÄNKER

MINNENA FINNS ALLTID HÄR

 

HAN OFFRADE MYCKET FÖR ENDE SONEN

SÅDAN VAR HANS NATUR

OCH KUNDE HAN HADE HAN ”TATT”*) NED MÅNEN

DIT TIN TIN  FLÖG TUR OCH RETUR

JAG MINNS VINTERNATTEN MED X-RAY SPEX OCH

VI SKULLE BESÖKA DIG DÅ

DU SKA INTE TRO ATT JAG INTE SAKNAR

SOM BARN GÖR NÄR BARNEN ÄR SMÅ

 

LARZ GUSTAFSSON 27/11 2018

https://www.youtube.com/watch?v=xKu3GEHyHSk

 

 *)För i Östergötland säger man "tatt", inte "tagit".

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2018-11-27 19:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint skildrat om en far.
Min pappa älskade mig över allt annat, jag var favoritsonen, varför vet jag inte
har funderat mycket på det.

2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP