Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vor Frue Kirke Köpenhamn 21 november 2018


Helad


Livet som blev mitt
rent och oförfalskat
är snart förbrukat

Men det som nu är kantstött
och ofullkomligt
ska bli helt igen
i en okänd
men anad värld




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-11-28 16:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det min Vän!
2019-01-02

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfulla rader...
2018-12-18

  Stisse
Så enkelt och fint du formulerar människans lott på denna jord. Den väcker ett hopp.
2018-11-29

  Chawa VIP
Med få ord, men ack så oändligt vacker och i stor tacksamhet och vördnad skriven. Bild, text och andemening i skönaste symbios. Tack!
2018-11-29

  ULJO
Alla vägar till rening är till godo. Fint fångat
2018-11-29

  Monika A Mirsch VIP
Stilla flyter mjuka ord
och fångar upplevelser
från början mot slutet.
Aningarna svävar.
2018-11-28

  Anya VIP
Trösterik text med religiös ton. Jaa alla våra liv är snart förbrukade. Så fint sagt.
2018-11-28

  Marita Ohlquist VIP
Underbart fin och trösterik text!
Tack för den.
2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP