Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dårskap

Lekte med en tanke
Allt emedan tåget
dunkade fram över
rälsen
Att tanken nått din
frekvens
Att våra tankar
kanske kunde mötas
på halva vägen
om jag bara
ansträngde mig
tillräckligt
Då var det som
om någon annans
tanke plötsligt
valde att koppla
upp sig på samma
frekvens
Mycket förvånande
och kanske inte helt
sant
När tåget skenade iväg
Mot något nytt




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-28 17:07



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Dårskap eller inte? Har känt nåt liknande en gång, som om nån loggade in men inte sade nåt eller var tyst för att inte störa
2018-11-28

  Bengt H VIP
Intressant effekt med en så realistisk beskrivning av något så surrealistiskt.
2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP