Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Hjärtas andetag

jag är kött jag är ben
jag är luft
och jag är min hjärna
varpå mitt väsen
fungerar
för
Mitt hjärtas andetag
att se dig
gör mig så glad




Fri vers av VemÄrAdrian
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-29 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VemÄrAdrian