Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är min sång som jag har skrivit tillsammans med en av mina assistenter.


Ensam med dig



Jag kan inte sova
Natten är så lång
och jag an inte sluta
att drömma om dig gång på gång
Jag vill inte äta
Jag känner mig så svag
Den enda jag har
det är jag

och jag behöver dig inatt


Jag vill va ensam med dig
och känna lycka
Jag vill va ensam med dig
och se våren slå ut
Jag vill va ensam med dig
i ett rum långt härifrån
låt mig va ensam med dig igen

Säg hur ska jag göra
för att du ska bli min
Du sitter här intill mig
men du fattar ingenting
Jag vill bara vila
i trygghet i din famn
där vi bara finns till för varann

och jag behöver dig inatt


Jag vill va ensam med dig
och känna lycka
Jag vill va ensam med dig
och se våren slå ut
Jag vill va ensam med dig
i ett rum långt härifrån
låt mig va ensam med dig igen




Fri vers av SaraJ
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-06-16 21:34



Bookmark and Share


  Ki
Oj... vilken fin text du har skrivit Sara!!!

Det märks att du har mycket tankar och känslor inom dig!!!

Fortsätt skriva! Du är bra!!

KRAM/ Kina
2006-06-17
  > Nästa text
< Föregående

SaraJ

Senast publicerade
Tunnel
Ensam med dig
* Se alla