Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PAR EXCELLENCE

Det charmiga intellekt
däri föredömliga och
nyttiga tankar dväljes,
som majestätiskt
grandiosa överträffar
hopens förstelnade
intellekt,
triumferar galant med
avväpnande retorik,
de illiterata dilettanters
imbecilla svammel.

Logiken ställd mot dess
motsatser,
där orsakernas uppkomst
ställs mot sin verkan,
löser upp knutarna i
nystanet,
och tillbordalägger
sammanträdet som
avslutat.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 469 gånger
Publicerad 2018-11-30 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP