Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pendeltågsromance

Ingen kan hindra mig
ens med våld
från att hjälplöst förgås
drunknande i dina ögon
Jag skäms inte ens
över att smeka ditt ansikte
i fönstrets kalla spegelbild
Utan att du anar det
vidrör jag dig
på avstånd
Allt du känner
är gnistorna som dansar
mellan oss




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-01 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP