Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotik Förlorad

Mina handlingar 

är i det tysta

 

min mun mot din

min längtan

min tunga anding

det är i sambandet

av kärleken

dina slutna armar om mina

 

den funna 

den glömda

den försvunna

ditt sätt

ditt jag

jag i jag med mig

 

din röst

allt utsvultet

min trånad

min längtan

mina ögon vill aldrig svika

dina ögon i mig

brinnande ljus mot mitt dunkla valv

jag är tyst

behärskad

 

din berusande doft

din andkippande uppenbarelse

din frånvaro i min närvaro

jag i jag med mig

 

världen i en skvallerspegel

min är bara i tystnad

jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-02 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP