Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTOLERANTA ÖVERKLASSHIPPIES

PK så det skriker

Dekorativt rebellisk

Så ser den här figuren ut

Lagom progressiv och

maximal kärringgnällrisk

Glappande trut förutan slut

Tolerant till tusen

Men där går faktiskt gränsen

Nån måtta får det faktiskt va!

Riddaren på kusen

fjäskar för excellensen

Från högsta hästen ser han bra

 

LARZ GUSTAFSSON 3/12 2018

 

So long, Frankenstein!

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2018-12-03 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP