Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


AMNESTI FÖR KRIMINELLA GITARRER

 

OM DET FINNS AMNESTI FÖR KRIMINELLA GITARRER
DÅ STÅR VI PÅ TUR
VAR VI GÅR HÄR I SKOGAR, BERG OCH ÄVEN I DALAR
SÅ STÅR MAN PÅ LUR
NÄR VI FICK ETIKETTEN SOM VI ALDRIG HADE BETT OM
OCH NÄR NÅGON LJÖG
NÄR DOM TOG SIG ETT TILLSTÅND SOM JAG ALDRIG HADE GETT DOM
OCH STÅLFÅGELN FLÖG

 

DET FINNS INGEN PARDON I DERAS REVOLUTION
NÅD ÄR ETT OKÄNT BEGREPP
ATT BEFINNA SIG I EN SÅDAN SITUATION
ATT STÄLLAS INFÖR ETT SLÄPP
DET ÄR ETT FAIT ACCOMPLI, SOM JAG ÄR OBEKVÄM I
DET ÄR EN TVÅNGSTRÖJAS GREPP
RUNORNAS BARBARI ÄR INTE MIN MELODI
DET ÄR ETT RÄTTSÖVERGREPP

 

LARZ GUSTAFSSON 3/12 2018

https://www.youtube.com/watch?v=7fX4Fj3eutc

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 345 gånger
Publicerad 2018-12-03 19:09



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tolkar det som en hyllning till punken, och utifrån den tolkningen diggar jag loss.
Gillar ord som stålfågeln och amnesti för kriminella gitarrer, det svänger!
2018-12-05

  Kungskobran VIP
Släppte gitarren ett slag
gillade synten med välbehag
men nu är gitarren tillbaks igen
frisläppt från kriminaliteten

Fin poesi med många bottnar

2018-12-04

  KamomillKillen VIP
Släpp gitarrerna fria!
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP