Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6 år

Det var svart. I andra änden av korridoren kom ett hotfull ljus. Det luktade starkt skurmedel och det nybonade golvet förde ljuset med sig till platsen där han stod. På väggarna satt klädkrokar som hotfulla klor. De skulle angripa om han kom för nära.
- Gå nu, jag hämtar dig sedan.
Dörren gled långsamt igen bakom honom. Han ville stå kvar men han kände krav från ljuset. Där fanns en annan värld. En värld han borde tillhöra men som fyllde honom med skräck. En lekskola fylld av skrattande barn, hur vågade de vara lyckliga?




Prosa (Novell) av ockham
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-06-17 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ockham