Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullkomlighet

 

Du ser mig bländad av kärlek

Du är förälskad, älskar som aldrig  förr 

Jag ler och ser dig som själens allt

 

Du såg mig aldrig som den som bländade dig av kärlek

Du älskade aldrig mig lika mycket som jag dig

Jag är inte jag utan att kunna älska dig

 

Din kalla blick

Din varma kyss

Våra tårar

 

Oförståelsen  i köns akten, sammanflätningen 

Lidelsen i passionen, övergivenheten i kärleken 

 

Självförintelsen 

Ögonblicksupplevelsen

Begynnelsen




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-04 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP