Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du med lugn

Någon längtar


någon vill ha dig
vid sin sida

ditt lugn, ger lugn

lugnets minsta
beståndsdelar
sprids från dig

till den oroliga
själ som söker
ditt sällskap


du har tänkt
att ditt lugn
är en icke
önskvärd
egenskap


Jag säger;
ditt lugn
är mer än önskvärt,
det är nödvändigt



du är älskansvärd

du är efterlängtad
du är älskad.







Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-05 07:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint om att vara älskad!
2018-12-05

  stormengudrun VIP
Vilkem fin dikt!
Du sprider ett lugn med den :-)

2018-12-05

  Feliaxel VIP
Otroligt vackra rader
2018-12-05

  ULJO
Vackert
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP