Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens jul

Envis som
en röd gris
Ger sig aldrig
Knackar på
och vill in
varje år
Håller grytan
kokande
oavsett vad
som händer..
med hoppets
låga flämtande
och änglars sång
om fred, frid
och gemenskap
River upp
gamla sår eller
helar..
Våra ensamma
själar..




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-05 08:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra avslut på texten, jag har erfarenhet av båda varianterna!
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP