Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET SITTER I

 

JAG SÄTTER MIG PÅ TVÄREN
DET SITTER I
DET DÄR MED ATT JAG INTE
KRÖKER RYGG
JAG STORMAR FRAM MED HÄREN
SOM SÄTTER SIG PÅ TVÄREN
LIKASÅ
DET ÄR DEN HÄR AFFÄREN
OCH VARFÖR DET BEHÖVER VARA SÅ

 

DE PASSIVA OCH FEGA
DE ONDGÖR SIG OCH GNÄLLER
ÖVER OSS
DE SITTER OCH ÄR SEGA
OCH JAMSAR HELLRE MED
ÄN BÖRJAR SLÅSS
DET GNISSLAR, GNYR OCH GNATAS
I BRUKSMENTALITETENS REGELVERK
MEN HUR DET ÄN MÅ TJATAS
SÅ KAN DET ALDRIG STOPPA EN BÄRSÄRK

 

LARZ GUSTAFSSON 5/12 2018

https://www.youtube.com/watch?v=vJz-Fu2jrYs

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2018-12-05 17:19



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja du är en revoltör, men även en sån kan behöva ett breake. Man går av på mitten av att alltid sätta sig på tvären.
Bra skrivet.
2018-12-10

  Thylacine
Mycket bra skrivet!
Behövs mer av den andan i Sverige.
2018-12-10

    ej medlem längre
Det skulle behövas att många satte sig på tvären och ryter till mot alla galenskaper som pågår! Denna låtgåmentalitet som präglar samhället leder till anarki och förfall.
Bra skrivet, håller med!
2018-12-05

  Kungskobran VIP
Jag räds pennan mer än 10 armeer
Napoleon Bonaparte
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP