Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Musik: Larz Gustafsson. Foto: Alemnesh Gustafsson.


ONLY MACHINE DAYS COUNT

 

 

THERE’s A SCHEDULE AND A SCHEME
JOIN THE ACTION FACTION TEAM
WALKING IN A NEON DREAM
NEVER REALLY RAN OUT OF STEAM

 

ONLY MACHINE DAYS COUNT
IT’s THE FRAMEWORK I’M MOVING IN
ONLY MACHINE DAYS COUNT
I FEEL HAPPY AND SAFE WITHIN

 

SOLVE THE PROBLEMS ONE BY ONE
IT’s FULFILLING AND LOTS OF FUN
POST IT, DO IT, SMILE A WHILE
MAIL A LETTER AND WALK A MILE

 

ONLY MACHINE DAYS COUNT
’CAUSE THE STRUCTURE IS DISCIPLINE
ONLY MACHINE DAYS COUNT
AND DISORDER REMAINS A SIN

 

LARZ GUSTAFSSON, DECEMBER 5, 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=8X_-vfrXLms

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2018-12-05 18:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härlig text , tjusigt.
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP