Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din dragningskraft

Slut långsamt ögonen
Ta höjd genom staden
Med dödslika
andetag
Dina sköra, spruckna
läppar
Din spänstiga hud
Mer landsbygd än
stad
Med magnetisk
dragningskraft
fångar du stundtals,
det jag befinner mig i
Svårt att se dig fõrsöka
vara en del av en låtsas-
värld
Den dröm som dragit dig
in i det här
Ett värdelöst fokus
på något som gått sönder
När du är mitt emellan
stanna eller återvända
dit du kom ifrån




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-05 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP