Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du, jag, mig, dig


Du har bara

du har bara

så många dagar 

gör det bästa av det som är kvar

du har bara

här och nu

lev älska dig själv, det som på riktigt är du

du har bara all den tid som rinner genom dig 

tänk inte sönder alla dina beslut

 

förlåt dem som måste klättra

förlåt dem och den som kryper

även under ditt skinn

 

Det finns ett hem

för dig som behöver ro

balansera din tro

du är du 

kalla på insikt

förtroende

ärlighet

kärlek

tillit

 

i slutändan av nu en respit.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-07 09:11



Bookmark and Share


  Kensy65 VIP
Så många kloka och eftertänksamma ord du lyckats få med och som blivet till viktiga meningar och som du dessutom lyckats få plats med på denna begränsade skrivyta!

Tänk om man kan få in lika mycket mening i den begränsade livsyta som vi alla fått tillgång till, jag försöker i vart fall.
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP