Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krossa julen! Krossa Hamas! Leve Israel!


MELODI: "MIDNATT RÅDER"

biståndspengar går till terrorister

terrorister

som vill mörda alla sionister

sionister

abbas gnabbas

abbas bara gnabbas

sab

o

tage

 

 

biståndspengar går till "palestina"

"palestina"

så hamas kan köpa sig en mina

sig en mina

rockets, rockets

money in their pockets

cash

clash

cash

 

 

LARZ GUSTAFSSON, julhatare och israelvän

27/11 2017






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2018-12-08 08:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Israel är Guds utvalda folk. Det går inte att strida mot Gud!
2018-12-08

  Kungskobran VIP
Jag har alltid beundrat judar dessa fantastiska människor, smarta intelligenta arbetssamma vart dom än verkar
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP