Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Helvetshundarna av Viksten


Vargarna ylar

Djävulshundarnas skäll mig når
dom närmar sig mina spår
jag springer så fort jag förmår
dom nafsar i mina ben

Då plötsligt hörs ett ljud
ylande tjut från vargens flock
hundarna får en chock
vänder om och flyr
jag släpar mig hem trasig och yr





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-08 15:55



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Vargar är bra
Det tycker jag
2018-12-08

  Elinor Sörensson VIP
Kanonbra!
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP