Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN FÖRVISSNING

mot alla odds - en förvissning

visshet är inte en gissning

onödigt sur, fast jag borde

göra som abraham gjorde

 

positivt tänkande skyr jag

tjatas det om det så flyr jag

fötterna djupt ner i myllan

fjärran från flummet och fyllan

 

gråtrist är dagen som tickar

medan jag tjurskalligt blickar

framåt mot helt andra tider

de är nog här vad det lider

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/12 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=KoswLD3T4fI

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2018-12-08 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP