Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN HJÄRNDÖDA JULEN

 

 

den hjärndöda julen

en vidrig och ful en

som drabbat oss åter igen

när allting blir värre

jag flyr till min Herre

som blivit min Far och min vän

 

ett folk älskar maniskt

allt som är sataniskt

det visar blott vem man hör till

att man har duperats

och indoktrinerats

att göra som djävulen vill

 

 

LARZ GUSTAFSSON  24/12 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2018-12-09 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP