Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kiki

Du fick mig att känna mig lätt.
Jättelätt men långtifrån lättad.
Det var som att jag var luft
bortsett från att du behöver luft för att överleva.
Hur kan jag känna mig som ingenting när det är motsatsen
till hur mycket jag kände
när dina ögon valde att att se
men din mun vägrade att tala.
Kanske ville dina ögon inte se.
Hursomhelst såg du mig och jag såg dig
och en annan version av mig.
Vi talade med varandra
men du sa ingenting till mig




Fri vers av in my feelings
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-09 18:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten om förälskelsen grep mig.
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

in my feelings

Senast publicerade
kiki
* Se alla