Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda mig den som kan, jag är vit heterosexuell man

Rädda mig den som kan
jag är vit heterosexuell man
fylld av brist och fel
men kan en del
om kvinnors lust
i nöd och lust
det ger ibland besvär
men jag håller henne kär




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-11 22:22



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kärleken har ibland vissa biverkningar.
2018-12-12

  Fulbergarn
Jag har kanske lite dålig koll
men vissa får man älska på håll

2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP